E-mailAfdrukkenExport ICS

NK Sprint Loosdrecht

Evenement

Titel:
NK Sprint Loosdrecht
Wanneer:
za, 3. juni 2023 - zo, 4. juni 2023
Locatie:
Gooise Watersportvereniging De Vrijbuiter - Loosdrecht, Noord-Holland
Categorie:
VKO-Top wedstijden

Omschrijving

In het weekend van 3 en 4 juni 2023 word het NK sprint verzeild op de Loosdrechtse plassen. De inschrijving voor het NK sprint is geopend en kan via onderstaande link gedaan worden.

De inschrijfkosten zijn 70 euro per boot. De sluitingsdatum voor onine registratie is 1 juni 2023. De betaling gebeurt via “Tikkie”, welke verstuurd wordt door de penningmeester van de VKO.

De registratie op de Vrijbuiter is geopend op zaterdagochtend van 8:30 tot 10:00. Aansluitend is er om 10:15 opening van het evenement met daarbij een palaver zeilers.
 
Het waarschuwingssein voor de eerste wedstrijd op zaterdag zal om 11:25 zijn. En op zondag is dit 9:55.
 
De uitrustingscontrole is zaterdagochtend van 08:00 uur tot 10:00. De boten zulen gecontroleerd worden op verplichte inventaris:

  • Drijfvermogen
  • Peddel
  • Anker + lijn

Denk allen aan een geldige wedstrijdlicentie en bemanningslicentie.

Lees de NOR NK Sprint Vrijheid 2023 en Wedstrijdbepalingen NK Sprint Vrijheid 2023 (zie linkjes onder het inschrijfformulier) goed door voor alle belangrijke wedstrijdinformatie.
 
Het bestuur hoopt dat de meeste NK deelnemers op zaterdagavond aanwezig zullen zijn om gezamenlijk te kunnen dineren in het clubhuis van de Vrijbuiter. De details voor dit gezamelijk eten volgen nog.
 
Inschrijving is online mogelijk d.m.v. het inschrijfformulier op onze VKO-site (zie formulier hieronder).

Inschrijvingen NK Sprint Vrijheid 2023

Deze lijst wordt om de 5 minuten vernieuwd. Nieuwe inschrijvingen worden daardoor niet direct getoond.


Locatie

Locatie:
Gooise Watersportvereniging De Vrijbuiter - Website
Straat:
Oud Loosdrechtsedijk 137
Postcode:
1231 LT
Plaats:
Loosdrecht
Provincie:
Noord-Holland
Land:
Netherlands

Omschrijving

Gooise Watersport vereniging ” De Vrijbuiter ” werd opgericht op 26 februari 1922 in Hotel Jans te Hilversum onder leiding van de heer D.G. Dijkstra. Er waren toen 14 aanwezigen, allen booteigenaren en vrienden van elkaar.
Op dat moment had de nieuwe vereniging nog geen eigen terrein en daarom werd er een eiland op de 4e plas gehuurd.  Een van de leden was op dat eiland in het bezit van een zomerhuisje, hetgeen toen dienst deed als clubhuis.

GWV “De Vrijbuiter”  telt momenteel ca. 550 leden.
Een groot aantal leden is actief betrokken bij de watersport.

Dit kan op vele manieren worden ingevuld, zoals bijvoorbeeld het wedstrijdzeilen, toerzeilen, een tochtje met sloep of motorboot over de altijd mooie Loosdrechtse plassen of gewoon op mooie zomerse dagen vanaf het terras of ‘de punt’ genieten van het mooie uitzicht en de bedrijvigheid op de plas.

Want naast een mooi haventerrein voor de bootliefhebbers is er een prachtige groenstrook, direct aan de plas gelegen, waar het ook op heel aangename wijze recreëren is. En vooral ook voor de jeugd is er in ruime mate speel- en zwemgelegenheid.

Met recht mogen de leden van de Vrijbuiter trots zijn op deze unieke plek in Loosdrecht.

Weersvoorspelling