E-mailAfdrukkenExport ICS

NK Vrijheid

Evenement

Titel:
NK Vrijheid
Wanneer:
vr, 2. september 2022 - zo, 4. september 2022
Categorie:
VKO-Top wedstijden

Omschrijving

Peter Verhoeven en Froukje Kampen hebben in samenspraak met K.W.V. Frisia, naast uiteraard het goed voorbereiden van de wedstrijden, ook een leuk programma samengesteld. We varen ons NK tegelijkertijd met het NK van de Flits klasse. Dat biedt ons de mogelijkheid om met name de jeugd die al bijna overstapt naar een andere klasse, kennis te laten maken met de Vrijheid.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld voor de wedstrijden bedraagt € 70,00. Het inschrijfgeld dient, tezamen met de hieronder eventueel gewenste opties, waarvoor u zich d.m.v. het inschrijfformulier kunt opgeven, uiterlijk 26 augustus 2022 te worden overgemaakt op  NL52 ABNA 0586 7856 04 t.n.v. penningmeester VKO.

Het sociale programma ziet er als volgt uit, waarbij u uiteraard geheel vrij bent om daar aan deel te nemen.

Gezamenlijke maaltijden

Op donderavond 1 september bestaat de mogelijkheid om zelf een menu te bestellen bij Paviljoen Prikmar; het menu staat online op https://paviljoenprikmar.nl., en is rechtstreeks online te reserveren.

Op vrijdag 2 september is er een nasi/bami buffet met saté; de kosten hiervoor bedragen € 17,75 per persoon.

Op zaterdag 3 september is er een gezamenlijk pastabuffet met de Flits Klasse; de kosten hiervoor bedragen € 17,75 per persoon.

Voor de vrijdag- en zaterdag avond s.v.p. aangeven of u een dieet heeft of een vegetarisch menu wenst.

De buffetten vinden plaats van 18:00 uur tot 19:30 uur en vinden plaats in Paviljoen Prikmar Pr. Wilhelminastraat 3, Grou.

Voor zaterdagmiddag 3 september is het mogelijk om een eenvoudige lunch op het eiland te reserveren; de kosten hiervoor bedragen € 10,00.  

Zaterdagavond drive in disco

Op zaterdagavond 3 september is er een drive-in disco in Paviljoen Prikmar Pr. Wilhelminastraat 3, Grou, welke bij het inschrijfgeld is inbegrepen.

Flitszeilers in de Vrijheid

Op vrijdagmiddag is het plan om na de wedstrijden Flits-zeilers uit de “hoogste groep”, die op het punt staan de Flitsklasse te verlaten, kennis te laten maken met het zeilen in de Vrijheid door 1 Flitszeiler bij een Vrijheid schipper aan boord te nemen en die te laten bemannen, maar ook te laten sturen, indien de weersomstandigheden dit toelaten.

U kunt zich hiervoor bij de inschrijving al opgeven.

Moederschepen, campers en takelen

Indien u met een moederschip naar het NK komt dient hiervoor een ligplaats te worden gereserveerd.

Uiterlijk donderdag 25 augustus dient u dat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op te geven, met daarbij de lengte, breedte en de naam van het schip. Er zijn kosten aan verbonden; we gaan nog na hoeveel die kosten zijn.

Campers kunnen terecht en een plaats reserveren bij Waterpark Yn'e lijte, Yn'e lijte 1​, 9001ZR Grou

Takelen kan bij Zeilcentrum Marit Bouwmeester en is bij het inschrijfgeld inbegrepen en daar is ook het wedstrijdkantoor gevestigd.

Denk allen aan een geldige wedstrijdlicentie en bemanningslicentie.

Lees de Wedstrijdbepalingen NK Vrijheid 2022 (zie link onder het inschrijfformulier) goed door voor alle belangrijke wedstrijdinformatie.

Inschrijving is online mogelijk d.m.v. het inschrijfformulier op onze VKO-site (zie formulier hieronder).

Inschrijvingen NK Vrijheid 2022

Deze lijst wordt om de 5 minuten vernieuwd. Nieuwe inschrijvingen worden daardoor niet direct getoond.