E-mailAfdrukkenExport ICS

NK Sprint

Evenement

Titel:
NK Sprint
Wanneer:
za, 11. juni 2022 - zo, 12. juni 2022
Locatie:
Alkmaarse Roei- en Zeilvereniging - Akersloot, Noord-Holland
Categorie:
VKO-Top wedstijden

Omschrijving

In het weekend van 11 en 12 juni 2022 worden het NK sprint verzeild op het Alkmaardermeer. De inschrijving voor het NK sprint is geopend en kan via onderstaande link gedaan worden.

De inschrijfkosten 70 euro per boot. De sluitingsdatum voor onine registratie is 1 juni 2022. De betaling gebeurt via “Tickie”, welke verstuurd wordt door de penningmeester van de VKO.

De boten moeten voor zaterdagochtend 08:00 uur aanwezig zijn om gemeten te kunnen worden. De boten zulen gecontroleerd worden op verplichte inventaris:

  1. Drijfvermogen
  2. Peddel
  3. Anker + lijn

Denk allen aan een geldige wedstrijdlicentie en bemanningslicentie.

Lees de NOR NK Sprint Vrijheid 2022 goed door voor alle belangrijke wedstrijdinformatie.

Het bestuur hoopt dat de meeste NK deelnemers op zaterdagavond aanwezig zullen zijn om gezamenlijk te kunnen dineren in het ARZV clubhuis de Roef. Op zaterdagavond is er de mogelijkheid van keuze uit 2 gerechten. Kosten ~ €14.50-€15.50 p.p. Extra bied de Roef ook lunchpakketten aan. Dit kan zowel voor de zaterdag als de zondag. Voor de zaterdag kan je die dan meenemen voordat je het water op gaat. De zondag worden die op het water bij je gebracht. Kosten €11.50 p.p. Betaling aan de uitbater!

Inschrijving is online mogelijk d.m.v. het inschrijfformulier op onze VKO-site (zie formulier hieronder).

Inschrijvingen NK Sprint Vrijheid 2022

Deze lijst wordt om de 5 minuten vernieuwd. Nieuwe inschrijvingen worden daardoor niet direct getoond.


Locatie

Locatie:
Alkmaarse Roei- en Zeilvereniging - Website
Straat:
Klaas Hoornlaan 1
Postcode:
1921 BM
Plaats:
Akersloot
Provincie:
Noord-Holland
Land:
Netherlands

Omschrijving

De ARZV is in 1910 gestart aan het Afgesneden Kanaalvak.
In 1971 is de accommodatie voor de zeil- en motorbootafdeling aan de Klaas Hoornlaan in Akersloot in gebruik genomen en in 1979 is de accommodatie van de roeiafdeling aan de Beverdam in Alkmaar geopend. De oude loods aan het Afgesneden Kanaalvak is in 1980 gesloopt. De ARZV heeft voor leden nog een beperkt aantal ligplaatsen voor zeil- en motorbootschepen aan het Afgesneden Kanaalvak.

De wedstrijdgevende zeil-organisatie van het Alkmaardermeer is de stichting Comité AlkmaarderMeer. Kortweg het CAM genoemd.

Het is opgericht in 1946 door:

en is daarmee één van de oudste zeilwedstrijdcomité's in Nederland. Het CAM organiseert zeilwedstrijden op het Alkmaardermeer vanuit de jachthavens van de ARZV te Akersloot en de ZWVU te Uitgeest.

Weersvoorspelling

Huidige weer

  Dichtstbijzijnde meetstation is Limmen