E-mailAfdrukkenExport ICS

Nederlandse Kampioenschappen

Evenement

Titel:
Nederlandse Kampioenschappen
Wanneer:
vr, 3. september 2021 - zo, 5. september 2021
Locatie:
Gooise Watersportvereniging De Vrijbuiter - Loosdrecht, Noord-Holland
Categorie:
VKO-Top wedstijden

Omschrijving

Beste Vrijheid zeilers,

De goedgekeurde Notice of Race (NOR) is binnen en de inschrijving voor het NK Vrijheid 3-4- en 5 september is geopend. We zijn wat aan de late kant, dus aarzel niet te lang en schrijf s.v.p. zo snel mogelijk in. Wij organiseren dit jaar het evenement samen met de Valkenklasse. Er zijn voor de ervaren wedstrijdzeilers dit jaar enkele boten beschikbaar; daarvoor kun je contact opnemen met Anne Halma of Dirk Postma (zie Uitnodiging NK 2021 voor contact informatie).

Lees de NOR NK Vrijheid 2021  en de Wedstrijdbepalingen NK Vrijheid 2021 goed door voor alle belangrijke wedstrijdinformatie!

Een paar praktische dingen willen we nog wel even hier apart noemen:

  • Zorg dat je een geldige wedstrijdlicentie aangevraagd dan wel verlengd en betaald hebt bij het Verbond!
  • Het inschrijfgeld is dit jaar voor het NK € 75,00 per boot.
  • Inschrijving is online mogelijk d.m.v. het inschrijfformulier op onze VKO-site (zie formulier hieronder). 
  • Alle deelnemende boten moeten op donderdag 2 september tussen 18.00 en 21.30h aanwezig zijn op het droge bij de Vrijbuiter om gemeten te kunnen worden door Wouter Boekel. Voor de meetpunten zie Uitnodiging NK 2021. 
  • Kamperen en het parkeren van een camper is toegestaan gedurende het NK. Graag dit wel minimaal een week tevoren bij Martijn van der Linden aanmelden. 
  • Op vrijdag- en zaterdagavond is het mogelijk in het clubhuis van GWV de Vrijbuiter te eten. Vrijbuiters weten vanuit ervaring op de woensdagavond dat dit bij Hans en Trudy in zeer goede handen is! In de Uitnodiging NK 2021 tref je informatie aan hoe voor beide avonden de diners rechtstreeks bij hun besteld kan worden. 

Inschrijvingen NK Vrijheid 2021

Deze lijst wordt om de 5 minuten vernieuwd. Nieuwe inschrijvingen worden daardoor niet direct getoond.


Locatie

Locatie:
Gooise Watersportvereniging De Vrijbuiter - Website
Straat:
Oud Loosdrechtsedijk 137
Postcode:
1231 LT
Plaats:
Loosdrecht
Provincie:
Noord-Holland
Land:
Netherlands

Omschrijving

Gooise Watersport vereniging ” De Vrijbuiter ” werd opgericht op 26 februari 1922 in Hotel Jans te Hilversum onder leiding van de heer D.G. Dijkstra. Er waren toen 14 aanwezigen, allen booteigenaren en vrienden van elkaar.
Op dat moment had de nieuwe vereniging nog geen eigen terrein en daarom werd er een eiland op de 4e plas gehuurd.  Een van de leden was op dat eiland in het bezit van een zomerhuisje, hetgeen toen dienst deed als clubhuis.

GWV “De Vrijbuiter”  telt momenteel ca. 550 leden.
Een groot aantal leden is actief betrokken bij de watersport.

Dit kan op vele manieren worden ingevuld, zoals bijvoorbeeld het wedstrijdzeilen, toerzeilen, een tochtje met sloep of motorboot over de altijd mooie Loosdrechtse plassen of gewoon op mooie zomerse dagen vanaf het terras of ‘de punt’ genieten van het mooie uitzicht en de bedrijvigheid op de plas.

Want naast een mooi haventerrein voor de bootliefhebbers is er een prachtige groenstrook, direct aan de plas gelegen, waar het ook op heel aangename wijze recreëren is. En vooral ook voor de jeugd is er in ruime mate speel- en zwemgelegenheid.

Met recht mogen de leden van de Vrijbuiter trots zijn op deze unieke plek in Loosdrecht.

Weersvoorspelling