Afdrukken

NK Sprint Grou

Evenement

Titel:
NK Sprint Grou
Wanneer:
za, 8. juni 2024 - zo, 9. juni 2024
Locatie:
Koninklijke Watersportvereniging Frisia - Grou
Categorie:
VKO-Top wedstijden

Omschrijving

In het weekend van 8-9 juni word het NK sprint verzeild onder leiding van onze voorzitter Peter Verhoeven (aka wedstrijdleider bij K.W.V Frisia). Het format van de wedstrijden is een iets afwijkend vervolg op wat afgelopen jaar in Loosdrecht gedaan is.
Op de zaterdag en zondag ochtend zullen kwalificatie wedstrijden verzeild worden. Waarna er finale wedstrijden zijn waarbij de laatste elke keer afvalt. Degene die als laatste over blijft zal de titel NK-Sprint 2024 mee naar huis mogen nemen

Donderdagavond zeilen 
Op de donderdagavond voorafgaand aan het evenement worden bij de K.W.V. Frisia de avondwedstijden verzeild. Bij voldoende deelname zal er een eigen startgroep worden weg geschoten. Dit is een mooie gelegenheid om het wedstrijdwater te verkennen.  
De eerste start zal om 19:30 zijn.  

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld voor de wedstrijden bedraagt € 65,00. Het inschrijfgeld dient, tezamen met de hieronder eventueel gewenste opties, waarvoor u zich d.m.v. het inschrijfformulier kunt opgeven, uiterlijk 2 juni 2024 te worden overgemaakt op  NL52 ABNA 0586 7856 04 t.n.v. penningmeester VKO.

Het sociale programma ziet er als volgt uit, waarbij u uiteraard geheel vrij bent om daar aan deel te nemen.

Gezamenlijke maaltijden
Op vrijdagavond 7 juni bestaat de mogelijkheid om zelf een menu te bestellen bij Paviljoen Prikmar; het menu staat online op https://paviljoenprikmar.nl., en is rechtstreeks online te reserveren.

Op zaterdag 8 juni is er een gezamenlijk eten in het "Paviljoen Prikmar" ; de kosten hiervoor bedragen € 17,75 per persoon.

Voor de zaterdag avond zijn er 3 plates waar uit gekozen kan worden. Zijnde kibbeling, kipsate of vegatarische burger. Bij opgave hieronder s.v.p.aangeven of u een dieet heeft of een vegetarisch menu wenst.

Voor zondagmiddag 9 juni is het mogelijk om een eenvoudige lunch op het eiland te reserveren; de kosten hiervoor bedragen € 10,50 per persoon.  

Moederschepen, campers en takelen
Indien u met een moederschip naar het NK komt dient hiervoor een ligplaats te worden gereserveerd.

Uiterlijk zondag 2 juni dient u dat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op te geven, met daarbij de lengte, breedte en de naam van het schip. Er zijn kosten aan verbonden, welke bij de havenmeester moeten worden voldaan

Campers kunnen terecht en een plaats reserveren bij Waterpark Yn'e lijte, Yn'e lijte 1 , 9001ZR Grou. De parkeerhavens behorende bij de het zeilcentrum Marit Bouwmeester zijn geen standplaatsen voor campers

Takelen kan bij Zeilcentrum Marit Bouwmeester en is bij het inschrijfgeld inbegrepen en daar is ook het wedstrijdkantoor gevestigd.

Denk allen aan een geldige wedstrijdlicentie en bemanningslicentie.

Lees de Aankondiging en Wedstrijdbepalingen Sprint NK Vrijheid 2024 (zie link onder het inschrijfformulier) goed door voor alle belangrijke wedstrijdinformatie.

Inschrijving is online mogelijk d.m.v. het inschrijfformulier op onze VKO-site (zie formulier hieronder).

Inschrijvingen NK Sprint Vrijheid 2024

Deze lijst wordt om de 5 minuten vernieuwd. Nieuwe inschrijvingen worden daardoor niet direct getoond.

Bestanden

Download Aankondiging NK Vrijheid sprint 2024
Download Wedstrijdbepaling NK Vrijheid sprint 2024
Download Parkeren rond Zeilcentrum
Download Mededeling 1


Locatie

Locatie:
Koninklijke Watersportvereniging Frisia
Plaats:
Grou
Land:
Netherlands