Afdrukken

NK Vrijheid Alkmaar

Evenement

Titel:
NK Vrijheid Alkmaar
Wanneer:
vr, 1. september 2023 - zo, 3. september 2023
Locatie:
Alkmaarse Roei- en Zeilvereniging - Akersloot, Noord-Holland
Categorie:
VKO-Top wedstijden

Omschrijving

In het weekend van 1, 2 en 3 september 2023 wordt het NK-Vrijheid verzeild op het Alkmaardermeer. Dit varen we samen met de Sharpie klasse. De inschrijving voor het NK is geopend en kan via onderstaande formulier worden gedaan.

Inschrijfgeld 
De inschrijfkosten 60 euro per boot. De sluitingsdatum voor online registratie is 27 augustus 2023. De betaling gebeurt via “Tickie”, welke verstuurd wordt door de penningmeester van de VKO.

Klasse controle 
De controle op uitrusting vindt plaats op donderdag avond van 1800 tot 2200 voor het Clubgebouw "De Roef”. Alleen op aanvraag is het mogelijk om de controle op de uitrusting op vrijdag ochtend tussen 0815 en 0915 te laten uitvoeren.

Gezamenlijke maaltijden 
Het bestuur hoopt dat de meeste NK deelnemers op zaterdagavond aanwezig zullen zijn om gezamenlijk te kunnen dineren in het ARZV clubhuis de Roef. Op zaterdagavond zal er of een buffet klaargezet worden of keuze zijn uit 2 gerechten, afhankelijk van de deelname. Kosten ~20,- p.p,. voor buffet en €15.50 p.p. voor een plate.  
Extra bied de Roef ook lunchpakketten aan. Dit kan zowel voor de zaterdag als de zondag. Deze zullen dan klaarstaan wanneer de pauze tussen de wedstrijden ingelast worden. Kosten €11.50 p.p. Betaling aan de uitbater!

Denk allen aan een geldige wedstrijdlicentie en bemanningslicentie.

Lees de NOR NK Sprint Vrijheid 2022 en Wedstrijdbepalingen NK Sprint Vrijheid 2022 (zie linkjes onder het inschrijfformulier) goed door voor alle belangrijke wedstrijdinformatie.

Inschrijving is online mogelijk d.m.v. het inschrijfformulier op onze VKO-site (zie formulier hieronder).

Inschrijvingen NK Vrijheid 2023

Deze lijst wordt om de 5 minuten vernieuwd. Nieuwe inschrijvingen worden daardoor niet direct getoond.

Bestanden

Download Aankondiging NK Vrijheid 2023
Download Wedstrijdbepaling NK Vrijheid 2023


Locatie

Locatie:
Alkmaarse Roei- en Zeilvereniging - Website
Straat:
Klaas Hoornlaan 1
Postcode:
1921 BM
Plaats:
Akersloot
Provincie:
Noord-Holland
Land:
Netherlands

Omschrijving

De ARZV is in 1910 gestart aan het Afgesneden Kanaalvak.
In 1971 is de accommodatie voor de zeil- en motorbootafdeling aan de Klaas Hoornlaan in Akersloot in gebruik genomen en in 1979 is de accommodatie van de roeiafdeling aan de Beverdam in Alkmaar geopend. De oude loods aan het Afgesneden Kanaalvak is in 1980 gesloopt. De ARZV heeft voor leden nog een beperkt aantal ligplaatsen voor zeil- en motorbootschepen aan het Afgesneden Kanaalvak.

De wedstrijdgevende zeil-organisatie van het Alkmaardermeer is de stichting Comité AlkmaarderMeer. Kortweg het CAM genoemd.

Het is opgericht in 1946 door:

en is daarmee één van de oudste zeilwedstrijdcomité's in Nederland. Het CAM organiseert zeilwedstrijden op het Alkmaardermeer vanuit de jachthavens van de ARZV te Akersloot en de ZWVU te Uitgeest.

Weersvoorspelling

Huidige weer

  Dichtstbijzijnde meetstation is Limmen