E-mailAfdrukkenExport ICS

Gouwe Ouwe (Geannuleerd)

Evenement

Titel:
Gouwe Ouwe (Geannuleerd)
Wanneer:
za, 1. mei 2021 - zo, 2. mei 2021
Locatie:
Watersportvereniging Rotterdam - Rotterdam, Zuid-Holland
Categorie:
Wedstrijden

Omschrijving

Een klassieker voor klassieke zeilboten

Op zaterdag 2 en zondag 3 mei is alweer de 34ste editie van de Gouwe Ouwe gehouden voor de volgende wedstrijdklassen: Regenboog, 16m2, Valk, Sharpie, Olympiajol, Vrijheid, en Twaalfvoetsjol. Ruim een kwart eeuw wedstrijdzeilen 'op Kralingen'. Dat is historie in zijn puurste vorm. En toekomst. Want we zijn in onze modern-klassieke plassenjagers op dit intieme wedstrijdwater nog lang niet uitgezeild.

Een gezellig walprogramma met levende muziek en lekker eten en drinken tegen sympathieke prijzen en het traditionele Captainsdinner op de Zaterdagavond. En daar hoort U natuurlijk bij.Het fantastische uitzicht op de start- en finishlijn maken het volgen van de wedstrijd tot een waarlijk feest. 

 

Belangstellenden weten dan ook de weg naar de WSVR gemakkelijk te vinden en nieuwkomers mogen zich van harte uitgenodigd voelen.


Locatie

Locatie:
Watersportvereniging Rotterdam - Website
Straat:
Langepad 27
Postcode:
3062 CJ
Plaats:
Rotterdam
Provincie:
Zuid-Holland
Land:
Netherlands

Omschrijving

De oudste officiële watersportvereniging aan de Kralingse plas. De WSVR is vooral eenzeilvereniging. Er worden wedstrijden met de buurverenigingen aan de Kralingse Plas georganiseerd, waaronder het jaarlijks terugkerende ‘Gouwe Ouwe’, waarbij in nationaal verband klassieke zeilboten over de Plas scheren, alsmede de ‘Kajuit Eruit’- zeilwedstrijden voor open-en kajuitzeilboten op de vrijdagavonden waaraan ook wordt deelgenomen door leden van de buurverenigingen.

Weersvoorspelling

Huidige weer