E-mailAfdrukkenExport ICS

Nederlandse Kampioenschappen

Evenement

Titel:
Nederlandse Kampioenschappen
Wanneer:
vr, 4. september 2020 - zo, 6. september 2020
Locatie:
Alkmaarse Roei- en Zeilvereniging - Akersloot, Noord-Holland
Categorie:
VKO-Top wedstijden

Omschrijving

Beste Vrijheidzeilers,

De NOR van het aankomende NK 4-6 sept op het Alkmaardermeer is goedgekeurd.
De inschrijving voor het NK op Vrijheid.org is geopend.

We kunnen ons 75 jarig bestaan met een Nederlands kampioenschap gaan vieren!

Met klem wil ik voor iedereen benadrukken dat we uiteraard als organisator van het kampioenschap dit jaar er alles aan doen om verspreiding van Covid-19 onder de deelnemers en toeschouwers vrijwel onmogelijk te maken. Richtlijnen hieromtrent worden later nog gecommuniceerd.
Het kampioenschap dit jaar ook alleen met onze eigen klasse, anders zou het te druk worden op de haven van de ARZV.

De uitbaters van ARZV-clubhuis de Roef zorgen ervoor dat de voor de horeca en sanitaire voorzieningen geldende regels goed worden nageleefd.
Clubhuis de Roef is daarom alleen open op vrijdag en zaterdag en ook alleen voor deelnemers en toeschouwers van het NK Vrijheid. Op beide avonden kan in ruime opzet
“a la carte” gedineerd worden. Bij de inschrijving moet aangegeven worden of je van plan bent om te mee te eten in de Roef.

Het inschrijfgeld is door het bestuur gemaximeerd op 75 euro. Hiermee worden de volledige kosten niet volledig gedekt, maar we vonden het gezien ons 75 jarig bestaan belangrijk de deelnamekosten acceptabel te houden.
Dit graag zo spoedig mogelijk overmaken op rek nr NL52 ABNA 0586 7856 04 ovv NK 2020


LET OP! Het watersportverbond heeft dit jaar de wedstrijdlicentie structuur veranderd. Iedereen is verplicht om een wedstrijdlicentie via de website van het verbond aan te schaffen. Dat kan ook voor een maand met aangepast tarief.

Het VKO bestuur en het CAM hopen op jullie aller komst zodat we ons lustrumjaar eindelijk gezamenlijk op gepaste afstand met elkaar kunnen gaan vieren!

 


Locatie

Locatie:
Alkmaarse Roei- en Zeilvereniging - Website
Straat:
Klaas Hoornlaan 1
Postcode:
1921 BM
Plaats:
Akersloot
Provincie:
Noord-Holland
Land:
Netherlands

Omschrijving

De ARZV is in 1910 gestart aan het Afgesneden Kanaalvak.
In 1971 is de accommodatie voor de zeil- en motorbootafdeling aan de Klaas Hoornlaan in Akersloot in gebruik genomen en in 1979 is de accommodatie van de roeiafdeling aan de Beverdam in Alkmaar geopend. De oude loods aan het Afgesneden Kanaalvak is in 1980 gesloopt. De ARZV heeft voor leden nog een beperkt aantal ligplaatsen voor zeil- en motorbootschepen aan het Afgesneden Kanaalvak.

De wedstrijdgevende zeil-organisatie van het Alkmaardermeer is de stichting Comité AlkmaarderMeer. Kortweg het CAM genoemd.

Het is opgericht in 1946 door:

en is daarmee één van de oudste zeilwedstrijdcomité's in Nederland. Het CAM organiseert zeilwedstrijden op het Alkmaardermeer vanuit de jachthavens van de ARZV te Akersloot en de ZWVU te Uitgeest.

Weersvoorspelling

Huidige weer

  Dichtstbijzijnde meetstation is Limmen